Güzelova İlkokulu
GÜZELOVA MAH. GÜZELOVA KÜME EVLERİ GÜZELOVA İLKOKULU ORTAOKULU BLOK NO: 121/3 YAKUTİYE / ERZURUM

VİZYON

Evrensel eğitim ve öğretim ilkeleri doğrultusunda kurumsallaşmış bir okul kimliğine sahip olmak. • Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. • Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. • Bizlere inansın,destek olsun. Okulumuzda, hem öğretmenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın. • Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın. • Okul ortamında ve her yerde, herkes "kendisine yapılmasını istemediği bir şeyi başkasına yapmama" ilkesine uysun.

MİSYON

Bütün öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmelerini sağlamak, Onların bireysel farklılıklarına saygı duyarak ve bu farklılıkları gözeterek bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, Öğrencilerimizi daha özgür sınıf ve daha özgür okul ilkesine uyarak eğitip geliştirmek, Öğrencilerimizi bilgi toplumunun ve teknolojinin gereklerine uygun yetişmeleri için var gücümüzle çalışmak, Okulumuzun eğitim çalışanlarını bilimin ve insanlığın ortak değerlerinden yararlanan, kendini geliştiren ve toplumu ileri götüren güç olarak yetiştirmek, Çağdaş uygarlık yolunda bilimi yol gösterici olarak görmek, Okulumuz öğrencilerine güvenli bir ortamda nitelikli eğitim vererek onları geleceğe hazırlamaktır.

09.00 14.30

Kaloriferli-Kömürlü

Lojman Sayısı

Lojman Bilgisi

Okulumuz personeli tarafından kullanılmaktadır.

Erzurum- Artvin karayolu üzeri (Erzurum´un kuzeydoğusu)